menu

Opname verblijf


Wanneer uw huisdier bij ons blijft voor bijvoorbeeld een ingreep, onderzoek of een aandoening dan is het fijn om te weten dat uw huisdier in een zo prettig mogelijke omgeving verblijft. Wij leggen altijd veel handoeken en dekens bij de patiënten en als het mogelijk is ook een mandje, zodat uw huisdier zich snel thuis voelt en lekker weg kan kruipen als hij/zij dat wil. Als het nodig is wordt uw huisdier lekker warm gehouden. Een infuus kan soms de bewegingsvrijheid beperken, maar ook dat proberen we altijd zo goed mogelijk voor de patiënt op te lossen.


Gescheiden opname

Merels dierenkliniek beschikt over een geschieden opname. Honden en katten. zitten bij ons in aparte ruimten. Hierdoor wordt stress zoveel mogelijk beperkt. Beide ruimte beschikken over grote ramen. Zo kunnen wij de opnamepatiënten zonder deze te storen gemakkelijk in de gaten houden.
 

Bezoekuur

Wanneer uw huisdier langer dan een dag bij ons in de opname moet blijven zitten mag u uw huisdier komen bezoeken. Veel aandacht en liefde is namelijk bevordelijk in het herstel van de patiënten. Het liefst hebben wij bezoek 's middags, omdat we 's ochtends vaak erg druk met de patiënten bezig zijn. Als u van te voren aangeeft hoe laat u langs wil komen, dan proberen wij er voor te zorgen dat we u niet hoeven te storen.